banner10
banner20
banner30
bar00000bar_homebar_emaibar20000ΕλληνικάΑγγλικάbar_3000

  

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
  

Tο κύριο αντικείμενο της είναι το εμπόριο ποτών και ειδικά των αλκοολούχων, σε λιγότερη δε κλίμακα τα τρόφιμα. Eίναι η ίδια εισαγωγέας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος μιας πλούσιας γκάμας Iταλικών ποτών.. 

Με το εμπόριο ποτών ξεκίνησε εδώ και 35 χρόνια ο αείμνηστος ιδρυτής της ΓΕΜΑΚ Ανδρέας Κουτσοσπύρος, πατέρας του σημερινού προέδρου της εταιρίας, διατηρώντας Κάβα με μορφή ατομικής επιχείρησης στη Ναύπακτο, όπου αντιπροσώπευε παράλληλα την μπύρα AMSTEL, το αναψυκτικό COCA COLA, τα προϊόντα του ΚΥΚΝΟΥ και άλλα επώνυμα προϊόντα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.


Έτσι σιγά σιγά οι δραστηριότητες μεγάλωσαν και φτάνουμε στο 1989 όπου αποφασίστηκε η ίδρυση Ανώνυμης Εταιρίας στης οποίας δόθηκε συμβολικά το όνομα ΓΕΜΑΚ "Γενικές Επιχειρήσεις Μπάμπη Ανδρέα Κουτσοσπύρου" που λειτουργεί έτσι μέχρι σήμερα. Είναι καθαρά οικογενειακή εταιρία και το 100% των μετοχών ανήκει στο σημερινό πρόεδρο Χαράλαμπο Κουτσοσπύρο και στα μέλη της οικογένειάς του, που επάξια συνεχίζουν το έργο του ιδρυτή της.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Ναύπακτο απέναντι από την Πάτρα, και ειδικά στό 4ο χλμ. του δρόμου που ενώνει τη Ναύπακτο με το Αντίρριο. Κομβική θέση που της επιτρέπει να εξυπηρετεί όλη τη Δυτική, Κεντρική Ελλάδα, Πελλοπόνησο και Ιόνια νησιά. 

 

 ΥΠΟΔΟΜΗ - ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

 

Η εταιρία είναι πλήρως μηχανογραφημένη αναφορικά με τις εσωτερικές της λειτουργείες (λογιστήριο, αποθήκες κλπ.). Για την εξυπηρέτηση του δικτύου πωλήσεων διαθέτει 15 φορτηγά αυτοκίνητα διάφορου κυβισμού, 7 επιβατικά, κλαρκ, παλετοφόρα και λοιπό μηχανολογικό εξοπλισμό.

 Απασχολεί 20 άτομα μόνιμο προσωπικό σε διάφορες θέσεις σε οργανωμένα τμήματα με άριστη ενδοεπικοινωνία όπως απαιτούν και είναι συγκροτημένες οι σύγχρονες επιχειρήσεις.

Aντιπροσωπεύει και διακινεί αποκλειστικά επιλεγμένα τρόφιμα και Ελληνικά ποτά στην Δυτική, Κεντρική Ελλάδα, Πελλοπόνησο και Ιόνια νησιά. Eμπορεύεται και διακινεί πάνω από 1.000 είδη ποτών (Ουϊσκυ, κρασιά, κονίακ, λικέρ κ.α) όλων των μεγάλων διεθνών εταιριών και μη. 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΗ ΓΕΜΑΚ μέσα από την πολύχρονη πείρα της προσπαθεί όπως κάθε εταιρία και έχει καταφέρει να αποκτήσει με τους πελάτες της την προσωπική επαφή, σ' όλους τους τομείς, από την ανάθεση της παραγγελίας μέχρι και την εκτέλεσή της, από τον πιο μικρό πελάτη μέχρι τον πιο μεγάλο και από το πιο κοντινό μέχρι το πιο απομακρυσμένο σημείο πώλησης.

Επιστέγασμα της προσπάθειας αυτής ήταν η χορήγηση στην εταιρία από το 2000 του πιστοποιητικού ISO 9002. 

  ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

 Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας εντάσσονται συνεργασίες με ομοειδής εταιρίες του κλάδου. Παράλληλα προχωρεί στην δημιουργία φορολογικής αποθήκης. Μελετά την επέκταση στον τομέα των τροφίμων Ελληνικών και Ξένων, καθώς επίσης και στην αντιπροσώπευση ξένων εταιρειών σε ποτά, πλην των ήδη γνωστών.

 Τέλος θα επεκτείνει την διεύρυνση του ήδη υπάρχοντος δικτύου πωλήσεων ή με την ίδρυση νέας εταιρείας με έδρα άλλο νομό ή με την ίδρυση υποκαταστημάτων μετά από την ολοκλήρωση σχετικής μελέτης. . .
  

 

       

 

 


 
                                                      

 
ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Όλες οι εγκαταστάσεις της είναι ιδιόκτητες και αποτελούνται από γραφεία 300τ.μ., αποθήκες 1100τ.μ. και εκθεσιακό χώρο 200τ.μ.

 

 

 

 

Domain Names & Web Hosting by: minima.net.gr